Ege Profil İlk 1000´de...

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan Ege Bölgesi ihracat şampiyonları listesinde Ege Profil, ilk 1000 içerisinde yer almakta.

Ege Profil Ailesi Olarak İnsana Saygı Ödülü’nü Kazandık.

Türkiye'nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak insan kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla düzenlenen "İnsana Saygı" Ödülleri'nin 2013 yılı sahipleri belli oldu.

Kariyer.net' in işe alım süreçlerini özenle uygulayan kuruluşlar arasında yaptığı değerlendirmeye göre verdiği 'İnsana Saygı' ödülüne Ege Profil Tic.ve San. A.Ş. layık görüldü. Ödüller, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi. Ödül, Kariyer.net İçerik Geliştirme Takım Lideri Pınar Berkmen Nogay tarafından Ege Profil Tic.ve San. A.Ş adına İnsan Kaynakları Müdürümüz Ziynet Gitmez’e takdim edildi.

Bu ödül ile heyecanımızın bir kat daha arttığını ve mükemmele ulaşma yolunda bir adım daha attığımızı siz değerli iş ortaklarımız ve müşterilerimize belirtmekten memnuniyet duyarız.